Jandarm filmat când loveşte cu piciorul un copil. Răspunsul impertinent pe care l-a dat când i s-a făcut observaţie VIDEO

Jandarm filmat când loveşte cu piciorul un copil. Răspunsul impertinent pe care l-a dat când i s-a făcut observaţie VIDEO

Jandarmul bătăuş a fost filmat când a lovit un copil. FOTO Captură video

Un jandarm şi-a arătat vitejia în faţa unui copil, pe care l-a lovit cu brutalitate cu piciorul. Imaginile au fost surprinse de o persoană care le-a postat pe Facebook, iar clipul a devenit viral.

Nu este foarte clar unde a avut loc incidentul, dar filmuleţul a fost postat de un bărbat din Curtici, judeţul Arad.

De sâmbătă, 6 martie, când a fost postat clipul şi până a doua zi a fost vizionat de zeci de mii de oameni, iar aproape 300 de internauţi au comentat. Cei mai mulţi au sancţionat comportamentul jandarmului care a lovit un copil exact atunci când acesta s-a întors să-şi ia bicicleta. 

În imagini apar un poliţist, un jandarm şi un copil. După o scurtă discuţie, copilul dă să plece şi pune mâna pe bicicletă, dar în momentul în care se întoarce este lovit cu sete de jandarm, care nu ştia că este filmat. Pe fundal se aude o voce de femeie, care îl întreabă: „Şi dacă era altul, mai dădeai?”, la care omul legii răspunde obraznic: „Da, dădeam.”

Comentariile au fost pe măsură şi au sancţionat comportamentul abuziv al jandarmului. „Monstrule, aşa dai şi în copiii tăi?”, l-a întrebat altcineva, în timp ce un alt internaut a reamintit că jandarmul este plătit din bani publici. „Ăştia sunt plătiţi din bani publici ca să ne bată copiii când vor muşchii lor”. În sfârşit, altcineva i-a transmis un mesaj dur jandarmului. „E un copil nemernicule, nu-ţi meriti nici statutul, nici salariul şi nici măcar titulatura de om”.

Nu este pentru prima dată când jandarmii şi poliţiştii sunt acuzat că lovesc civili, inclusiv copii. După evenimentele care au avut loc la 10 august 2019, când jandarmii din Bucureşti au fost filmaţi lovind cu brutalitate manifestanţi şi gazându-i, astfel de incidente au avut loc în ultimul timp la mai multe manifestaţii. Însă nu doar unii dintre jandarmi şi-au întinat uniforma. În ultimele zile, în mediul online au circulat imagini cu mai mulţi poliţişti care schinguiesc un bărbat. Poliţiştii care apar în imaginile filmate sunt cercertaţi acum pentru comportament abuziv.

 

Vă mai recomandăm şi:

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările