Cum s-au fotografiat militarii români din Afganistan. Poza e realizată pentru o provocare online

Cum s-au fotografiat militarii români din Afganistan. Poza e realizată pentru o provocare online

FOTO MApN

Şase militari români aflaţi în Afganistan apar într-o fotografie inedită, publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării, în timp ce stau culcaţi pe spate, pe pământ, de-a lungul unei maşini folosite în operaţiunile din teren şi alături de alte echipamente militare.

„În teatrul de operaţii, suntem permanent în alertă, dar avem nevoie şi de momente de destindere. Colegii noştri din Afganistan au acceptat provocarea #tetrischallenge şi iată ce a ieşit”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a MApN.
 
Militarii români au lansat o provocare similară către pompierii din România.
 
„Tetris challenge” este o provocare, devenită virală pe reţelele de sociale, în care forţele militare, de poliţie, securitate sau de servicii de urgenţă sunt invitate să participe, pentru a-şi prezenta public echipamentul şi dotările de serviciu. Fotografiile trebuie să fie realizate de sus, în stilul în care sunt prezentate piesele componente dintr-un set de jucării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: