Cazul Caracal. Anchetatorii au reluat  căutările în „casa groazei“. Dincă i-a ironizat spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, că oricum o vinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate sâmbătă dimineaţă. Gheorghe Dincă i-a ironizat pe anchetatori, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineaţă, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

De asemenea, la Poliţia Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dincă i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă, arată mediafax.ro. „A zis <Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa>. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", spunea apărătorul.

Avocatul afirm că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi ia o rulotă cu care să umble prin ţară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara", declara Tonel Pop.

Reamintim că Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, crede că acesta a avut mustrări de conştiinţă şi de aceea a cedat, într-un final, în faţa anchetatorilor şi a început să colaboreze cu aceştia.

Avocatul Bogdan Alexandru crede că toate discuţiile pe care el le-a avut cu Gheorghe Dincă l-au făcut pe acesta să facă mărturii în cadrul anchetei, conform digi24.ro. „Pot să presupun că discuţiile purtate cu el sambătă şi duminică (imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă - n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe... La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut şi mustrări de cunoştinţă”, a declarat la Digi24 Bogdan Alexandru.

Avocatul a mai spus că l-a reprezentat pe Gheorghe Dincă de sâmbătă până joi, când au fost audiate la Caracal soţia şi fiica acestuia, cu care, de altfel, a avut şi el discuţii. Alexandru a spus că în baza a ceea ce ştie despre Dincă şi din discuţiile purtate cu familia i-a făcut un profil care nu corespunde cu informaţiile promovate de anumite persoane apropiate sau mai puţin apropiate anchetei.

„Am fost curios ca să aflu... Am vorbit cu soţia, cu fiica şi cu unul din fiii lui. Nu a fost aşa cum s-a auzit... A fost un tată bun, care a muncit şi care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educaţia lor şi a luptat foarte mult ca toţi copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a şi reuşit”, a spus Bogdan Alexandru.

În cele şase zile în care l-a reprezentat, Bogdan Alexandru nu a identificat niciun indiciu care să susţină ideea că Gheorghe Dincă ar fi lucrat cu o reţea de trafic de persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite