Şoarece sub rafturile cu alimente într-un magazin Penny din Alexandria VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

​Un şoarece a fost filmat sub rafturile cu alimente într-un magazin din Alexandria, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

ANPC anunţă că în urma controlului pe rafturi au fost găsite mălai şi orez împrăştiat şi au fost retrase de la vânzare 130 de kilograme de produse. 

Potrivit Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), comisarii s-au autosesizat şi au făcut luni un control la magazinul Penny din Alexandria, în urma unei postări apărute pe Facebook cu un şoarece filmat sub rafturile cu alimente. ANPC spune că au fost verificate rafturile şi spaţiile de depozitare şi au fost găsite excremente de rozătoare sub rafturi şi pe un raft pe care erau mălai şi orez, arată hotnews.ro. "Nu s-au găsit pungi degradate, roase de şoareci, dar pe raft era mălai şi orez împrăştiat. Ca urmare a deficienţelor constatate au fost oprite definitiv de la comercializare produsele de pe rafturile cu urme de excremente de rozătoare, şi anume 30 kg mălai şi 100 kg orez, în valoare totală de 387 lei”, anunţă ANPC.

Ultima deratizare în magazin a fost făcută duminică, iar pentru definitivarea acţiunii de control reprezentanţii magazinului au fost invitaţi la sediul CJPC Teleorman pentru marţi, adaugă sursa citată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite