Un zidar cu opt clase, fals dentist într-o comună de lângă Bucureşti. Sătenii erau operaţi într-un cabinet stomatologic. Poliţiştii au început o anchetă

Un zidar cu opt clase, fals dentist într-o comună de lângă Bucureşti. Sătenii erau operaţi într-un cabinet stomatologic. Poliţiştii au început o anchetă

Dentist FOTO Adevărul

Un bărbat de 50 de ani cu opt clase absolvite, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, s-a dat drept denist şi a lucrat chiar într-un cabinet stomatologic din comună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din judeţul Ilfov efectuează sâmbătă, 9 februarie, percheziţii la domiciliul unui bărbat de 50 de ani din localitatea Gruiu pe care toată lumea îl cunoaşte drept dentistul comunei. Localnicii au intrat la bănuieli cu privire la comptenţele dentistului, pe nume Costel Sandu, după scandalul naţional declanşat de falsul chirurg italian Matteo Politi şi au sesizat Poliţia.

"Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept", a transmis Poliţia într-un comunicat de presă.

Potrivit oamenilor din comună, bărbatul este la bază zidar şi ar fi învăţat câte ceva despre meserie pe care o practica fără drept de la soţia sa, de profesie stomatolog. Cabinetul stomatologic era amenajat în locuinţa celor doi, iar sătenii nu s-au plâns de calitatea serviciilor prestate de Costel Sandu. Oficialii Colegiului Medicilor Dentişti au precizat că bărbatul nu figurează în evidenţele lor şi că nu are licenţă pentru practicarea meseriei.  

Vecinii mai spun că, de ceva vreme, bărbatul s-a încris la nişte cursuri de asistent medical.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: