Şeful ANSP: Piscinele, chiar şi cele în aer liber, sunt cu risc de contractare a infecţiei

Şeful ANSP: Piscinele, chiar şi cele în aer liber, sunt cu risc de contractare a infecţiei

FOTO simbol 123RF

„Pentru noi hotarele în Israel sunt închise, în Grecia sunt închise, conaţionalii noştri pe plajele din România nu pot merge pentru că plajele sunt închise şi personalul trebuie să se plaseze 14 zile în carantină, după aceea să meargă pe plajă. Acelaşi lucru se întâmplă în Ucraina şi multe alte ţări din regiune”, a declarat şeful ANSP, Nicolae Furtună, întrebat ce comportament ar trebui să adopte turiştii care aleg să meargă pe litoral.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei conferinţe de presă, şeful ANSP a menţionat că, deşi hotarele încă rămân închise, „omu-i dornic să meargă la mare, la soare”. ,,Deschiderea hotarelor şi înregistrarea cazurilor de import este un argument de a păstra în continuare autoizolarea pe parcursul a 14 zile la revenirea în ţară”, a spus Nicolae Furtună, citat de IPN.

Cât priveşte piscinele, chiar şi cele în aer liber, „acolo sunt garderobe, un loc critic, cu risc de contractare a infecţiei”, a precizat Nicolae Furtună.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările