Opinie: Tauber chiar va face treabă la Bălţi. Şor va pompa bani, pentru că vrea să ia mai multe voturi la următoarele parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber, candidatul care a obţinut un scor surpriză în algerile locale din Bălţi, fiind la un pas să învingă din primul tur.
Marina Tauber, candidatul care a obţinut un scor surpriză în algerile locale din Bălţi, fiind la un pas să învingă din primul tur.

Bloggerul Dragoş Galbur consideră că Marina Tauber, candidatul Partidului ŞOR pentru funcţia de primar de Bălţi, va obţine victoria în turul doi al alegerilor locale noi din Bălţi. Acesta e de părere că Tauber „chiar va face treabă”, deoarece liderul Partidului ŞOR, Ilan Şor, va dori să extindă succesul de la Bălţi asupra rezultatelor următoarelor alegeri parlamentare, iar pentru asta va avea nevoie „să schimbe lucrurile spre bine” în oraş.

„Mai e turul 2 desigur, dar eu deja o dau învingătoare pe Tauber, pentru că asta vorbesc cifrele. Ironia rezultatului acestor alegeri este că Tauber chiar va face treabă la Bălţi. Vorbesc foarte serios. Cel puţin la capitolul infrastructură oraşul se va transforma masiv spre bine. Explic de ce. Miza câştigării acestor alegeri este lărgirea bazinului electoral pentru Ilan Şor”, a scris Dragoş Galbur pe Facebook.

Potrivit lui, Ilan Şor „este obsedat de gândul de a lua mai multe voturi la următoarele parlamentare şi de a accede in Parlament nu cu 7 deputaţi ca acum ci cu 20-22.” 

„Pentru asta are nevoie de voturi, iar Bălţi e locul perfect pentru a le pescui. Ilan Şor ştie asta şi de aceea va pompa inclusiv şi banii proprii (adică cum proprii, tot ai noştri) pentru a schimba lucrurile spre bine, ca să se pregătească de următoarele parlamentare”, a adăugat Galbur.

Amintim că, duminică, în cadrul alegerilor locale noi organizate la Bălţi, Marina Tauber a obţinut în primul tur aproape 48% (15.918 de voturi). Pe locul doi s-a clasat candidatul independent, Nicolai Grigorişin - 20.93% (6.951 de voturi). Peste două săptămâni va fi organizat turul doi al alegerilor locale noi, unde vor concura doar Tauber şi Grigorişin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite