Ana Guţu, nemulţumită că Anatol Şalaru ar fi invitat militarii ruşi să defileze la Chişinău de Ziua Independenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Ana Guţu, preşedintele Partidului Unionist „Dreapta”, s-a aratăt nemulţumită de faptul că ministrul Apărării, Anatol Şalaru, a invitat militarii Federaţiei Ruse la o paradă organizată la Chişinău cu ocazia zilei de 27 August.

„Organizarea unei parade militare cu cheltuieli suplimentare din bugetul de stat constituie o risipă nejustificată a banilor. Prin organizarea acestei parade, cetăţenii nu vor uita că a fost furat un miliard din buzunarele noastre”, a declarat Guţu.

Ministrul Apărării, Anatol Şalaru, a comentat cu ironie pe pagina sa de Facebook afirmaţiile Anei Guţu făcute în conferinţa de presă de joi, 21 iulie.

Am fost rugat astăzi de mai multi ziarişti să mă dau cu părerea în legătură cu unele declaraţii războinice făcute la adresa mea de o oarecare Ana Guţu. După mai multe încercari zadarnice de a-mi aminti cine este respectiva, am apelat la motoarele de căutare. Acum ma uit dacă n-a apărut vreun joc/aplicaţie "Ana Guţu-Go". Totuşi, eu am mai auzit numele ăsta... dar nu-mi aduc aminte unde...”, a încheiat ministrul.

Portalul independent.md scria că ofiţerului de presă al Ministerul Apărării, Alla Diaconu, a trimis o invitaţie autorităţilor ruse în care solicită militarilor ruşi să defileze în Piaţa Marii Adunări Naţionale la 27 august. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite