Alexandru Odinţov, candidatul socialiştilor la funcţia de deputat pe cirscumscripţia nr. 25 din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socialiştii şi-au prezentat luni, 1 octombrie, candidatului din partea formaţiunii pentru circumscripţia eletorală nr. 25 (Chişinău, sectorul Centru – Botanica), pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a anunţat că este vorba despre consilierul municipal Alexandru Odinţov.

„El a fost alături de voi la mitinguri, la proteste. A luptat pentru apărarea clădilor istorice (...) este un om de echipă care niciodată nu dezamăgeşte şi va căuta metode de a soluţiona legal orice problemă. Este un om care va fi mereu alături de oameni”, a declarat Zinaida Greceanîi.

La rândul său, Alexandru Odinţov s-a lăudat că în timpul activităţii sale în CMC, socialiştii au reuşit să blocheze sute de iniţiative menite să vândă ilegal terenuri publice şi că ar fi oprit mai multe construcţii ilegale.

„Pe numele lui Dorin Chirtoacă a fost deschis un dosar penal datorită acţiunilor noastre, vorbim de schema cu parcările, când el a vrut să-şi pună în buzunar 13% şi alte 13% lui Gamreţki. Noi ne-am ocupat cu investigarea şi am contribuit la anularea acelui contract, pe care instanţa l-a declarat ilegal”, a spus candidatul PSRM.

El a menţionat că locuieşte într-un apartament din sectorul Telecentru, Chişinău, moştenit de la părinţi, subliniind că tatăul său este fost maior de poliţie, iar mama profesoară.

Alexandru Odinţov este consilier municipal din partea socialiştilor din august 2015.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite