Alegeri R. Moldova. Putin speră că moldovenii vor aprecia eforturile lui Dodon de a îmbunătăţi relaţiile cu Rusia

Alegeri R. Moldova. Putin speră că moldovenii vor aprecia eforturile lui Dodon de a îmbunătăţi relaţiile cu Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat că speră că cetăţenii Republicii Moldova vor aprecia eforturile lui Igor Dodon de a îmbunătăţi relaţiile cu Federaţia Rusă. În aşa fel, preşedintele rus a dat de înţeles că îşi pune speranţa că Igor Dodon va mai câştiga un mandat în alegerile din 1 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vladimir Putin a afirmat, într-o conferinţă de presă joi, 22 octombrie, Moscova vede ce se întâmplă acum în jurul Republicii Moldova şi că înţelege atât necesităţile moldovenilor în ceea ce priveşte dezvoltarea democraţiei, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea economică a ţării. 

„Cine va cumpăra vinul moldovenesc? Îl va cumpăra Franţa? Cui el trebuie pe piaţa europeana?”, a menţionat preşedintele rus.

Potrivit lui Putin, problema nu este doar în exportul vinurilor moldoveneşti, dar şi că alte ramuri ale economiei ar fi dependente de Rusia. În acest context, liderul de la Kremlin susţine că produsele moldoveneşti în mare parte sunt solicitate doar pe piaţa rusă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările