Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre dintre cei trei suspecți chemați azi la DNA - generalii Coldea și Dumbravă și avocatul Doru Trăilă - ar fi făcut declarații amănunțite, a spus pentru Antena 3, Mirel Curea, prim-redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei, citând surse ale DNA.

Fostul general SRI Dumitru Dumbravă. Foto: qmagazin
Fostul general SRI Dumitru Dumbravă. Foto: qmagazin

„Unul dintre cei doi generali a spus că nu vrea să moară în închisoare având în vedere problemele pe care le are (e vorba de probleme de sănătate, n.ed.) și prin urmare va colabora cu ancheta,” a declarat Mirel Curea, la Antena 3.

Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii Exces de putere de la Antena 3, l-a identificat pe generalul „cu probleme de sănătate” ca fiind generalul Dumbravă.

Generalul Dumitru Dumbravă a fost șeful direcției juridice a SRI, iar apoi a deținut funcția de secretar general al SRI, până la trecerea lui în rezervă, în 2018. Generalul Dumbravă a fost acuzat că s-ar fi implicat în justiție pentru a obține anumite soluții în dosare penale. Dumbravă a respins aceste acuzații. El este acționar la firma de consultanță Wise Line Consulting SRL.

De asemenea, timpul petrecut de cei doi foști generali SRI la DNA - peste 13 ore - indică faptul că aceștia nu s-au prelevat de dreptul la tăcere și au oferit informații utile pentru anchetă.

Conform surselor Antena 3, avocatul Doru Trăilă a scris cel mai mult, urmat de fostul general SRI, Dumitru Dumbravă.

O informație de ultimă oră spune că suspecții s-au contrazis în declarații, la anchetă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite