Marcel Ciolacu, despre audierea lui Florian Coldea la DNA: „Îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit”

0
Publicat:

Fostul director adjunct al SRI Florian Coldea şi fostul şef al Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă, sunt audiaţi joi de mai multe ore, la DNA.

Marcel Ciolacu, primul ministru al României FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu, primul ministru al României FOTO: Arhivă

Marcel Ciolacu, prima reacţie despre audierea lui Florian Coldea la DNA. Premierul României crede că lucrurile au intrat într-o normalitate şi că oamenii nu trebuie judecaţi la televizor.

„Observ o activitate la DNA. Văd că și la oamenii politici nu s-a ținut de vreo culoare politică. (…) Lucrurile sunt într-o normalitate. Nu-l cunosc pe dl general Coldea. Ne-am văzut întâmplător de vreo două ori în viață. Nu am avut prilejul. A fost șef la SRI pe timpul domnului Băsescu. Deci nu aveam o funcție (…) Ce îmi doresc, fără să comentez vreo decizie, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit. Trebuie să existe un echilibru. Anumite instituții ale statului au fost folosite într-o perioadă cumva să pară și să arate alte lucruri decât prioritățile”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Florian Coldea, fostul şef al SRI, și generalul Dumitru Dumbravă sunt audiați la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite