Alegeri R. Moldova. Aglomeraţii la mai multe secţii de votare din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai multe secţii de votare din străinătate, în jurul orei 10.00, se înregistrau aglomeraţii. Este vorba, în mare parte, despre secţiile de votare organizate în Germania şi Italia, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene precizează că se înregistrează disponibilitate de acces redusă, cu un rând de peste o sută de persoane, la secţiile de votare din Berlin, Frankfurt, Hamburg, Parma, Mestre şi Milano.

Disponibilitate de acces medie, cu rând de 50 - până la o sută de persoane, se atestă la secţiile de votare din Villeneuve-Saint-Georges şi Bruxelles.

În contextul pandemiei COVID-19, autorităţile îndeamnă diaspora să respecte strict normele de conduită în vigoare din statele de reşedinţă şi să urmărească actualizările de pe paginile web ale misiunilor diplomatice.

Pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, au fost constituite 2 143 de secţii de votare. Dintre acestea, 139 de secţii de votare au fost constituite pentru cetăţenii Republicii Moldova aflaţi peste hotarele ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite