Scrutin: „Comuniştii au înscenat rapirea lui Reşetnicov”

Scrutin: „Comuniştii au înscenat rapirea lui Reşetnicov”

Artur Reşetnicov, fostul director al Serviciului de Informații și Securitate

Răpirea şi agresarea lui Artur Reşetnicov, fostul director al Serviciilor de Informaţii şi Securitate, a fost o înscenare pusă la cale de către comunişti. Această declaraţie a fost făcută, azi, în timpul unei conferinţe de presă, de către Gheorghe Malic, şeful Departamentului de urmărire penală al Ministerului Afacerilor Interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Malic susţine că poliţia are probe care confirmă aceste informaţii, însă, în interesul anchetei, deocamdată nu pot fi făcute publice. Se presupune că Artur Reşetnicov nu a ştiut nimic de această înscenare. În urma expertizei medico-legale, pe corpul lui Reşetnikov au fost depistate doar două zgârâieturi.

La rândul său, juristul PCRM, Sergiu Sârbu, a declarat că afirmaţiile reprezentantului MAI sunt nişte aberaţii şi că pentru astfel de insinuări MAI-ul va fi atacat în judecată. Sergiu Sârbu i-a cerut ministrului de interne Victor Catan să-şi dea demisia.

Şi preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, consideră că maltratarea lui Artur Reşetnicov a fost o înscenare. „Aceste acţiuni disperate ale comuniştilor demonstrează faptul că sunt în agonie şi inventează tot felul de lucruri pentru a nu pierde alegerile. Totul nu-i decât un spectacol", a încheiat Mihai Ghimpu.

Artur Reşetnicov susţine că a fost răpit din stradă în seara zilei de 22 noiembrie şi a fost torturat de trei bărbaţi necunoscuţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările