Rodica Antoci demisionează din funcţia de preşedinte a ANI

Rodica Antoci demisionează din funcţia de preşedinte a ANI

Rodica Antoci

Rodica Antoci demisionează din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate. În cererea depusă, demisia se solicită din 1 aprilie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Împreună cu o angajată din cadrul instituţiei, Rodica Antoci este cercetată într-o cauză penală pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu. La sfârşitul lunii ianuarie, oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliul şi în biroul de serviciu al funcţionarei. Ulterior, ea a fost recunoscută în calitate de bănuită. Pe 18 martie, Rodica Antoci a fost suspendată temporar din funcţie prin hotărârea Consiliului de Integritate. Ea a declarat că suspendarea contravine legii, iar nevinovăţia îşi va demonstra-o în instanţele naţionale şi internaţionale, dacă va fi nevoie. Acum o săptămână, şefa statului, Maia Sandu, a semnat decretul de suspendare a Rodicăi Antoci din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările