FOTO Cristina Scarlat, pe covorul roşu de la Copenhaga

FOTO Cristina Scarlat, pe covorul roşu de la Copenhaga

Delegaţia moldovenească, pe covorul roşu. FOTO Eurovision

Reprezentanta Moldovei la Eurovision Song Contest 2014 a participat aseară, cu întreaga echipă, la deschiderea oficială a competiţei muzicale, relevă perfecte.md.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Scarlat a păşit pe covorul roşu alături de echipa sa, între care nepoata ei, Lidia Scarlat, compozitoarea piesei “Wild Soul”.

Cristina a purtat o rochie de tip cămaşă, cu broderie albă combinată cu o stofă de culoare roz. "La deschiderea Eurovision 2014 Cristina Scarlat a purtat o rochie impresionantă şi a venit nu cu o maşină obişnuită, dar cu o Tesla", a scris Iuliana Scutaru, iubita lui Pasha Parfenii, ambii se afla în Copenhaga în calitate de oaspeţi, mai relatează perfecte.md.

Pe covorul roşu au mai fost observaţi reprezentanţii României, Rusiei, dar şi excentricul participant din Austria, Conchita Wurst, care a schimbat câteva vorbe cu reprezentanta Moldovei şi au pozat împreună. Anterior, Cristina s-a declarat încântată de vocea acestuia, iar aseară a ţinut, probabil, să-i spună acest lucru, fiind surprinşi ţinându-se de mână.

Cristina Scarlat va evolua mâine, în prima semifinală, intrând în scenă a 11-a din totalul celor 16 concurenţi. Dacă va reuşi să impresioneze publicul şi juriul, o vom vedea evoluănd şi în finală, pe 10 mai.

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Eurovision
  • FOTO Eurovision
  • FOTO Eurovision
  • FOTO Eurovision
  • FOTO Eurovision
  • FOTO Eurovision
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările