O asistentă medicală de la spitalul din Bârlad, unitate suport pentru pacienţii COVID-19, infectată cu noul coronavirus

O asistentă medicală de la spitalul din Bârlad, unitate suport pentru pacienţii COVID-19, infectată cu noul coronavirus

O asistentă medicală din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă ”Elena Beldiman” Bârlad a fost depistată pozitiv COVID-19. Aceasta este în stare stabilă fiind internată în unitatea medicală la care este angajată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistenta medicală este angajată în cadrul Secţiei Boli Infecţioase a spitalului din Bârlad, acolo unde în ultimele săptămâni au fost internaţi mai mulţi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Odată cu confirmarea diagnosticului, asistenta medicală a fost internată în spital, starea ei fiind stabilă. 

Fiul femeii este, la rândul său, asistent medical în cadrul Staţiei Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Vaslui. Având în vedere că locuieşte în aceeaşi locuinţă cu mama sa, faţă de el s-a dispus izolarea la domiciliu, urmând a fi testat.

Spitalul din Bârlad a fost transformat în unitate suport pentru pacienţi COVID-19, în unitatea medicală fiind internaţi doar pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. 

Până în prezent, în judeţul Vaslui au fost confirmate 40 de cazuri cu infecţia noului coronavirus. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările