Delta Dunării are un nou guvernator, numit de Viorica Dăncilă. Este fost şef SRI Tulcea şi acum promovează turismul

Delta Dunării are un nou guvernator, numit de Viorica Dăncilă. Este fost şef SRI Tulcea şi acum promovează turismul

Cătălin Ţibuleac - noul guvernator al Deltei Dunării ARBDD Sursa Facebook CT

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării are un nou guvernator. Acesta este Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării. Ţibuleac a fost şeful SRI Tulcea, apoi s-a retras în afaceri.

Premierul Viorica Dăncilă a semnat ordinul de demitere a lui Mălin Muşatescu din funcţia de guvernator ARBDD şi l-a numit pe Cătălin Ţibuleac în locul lui. 

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cătălin Ţibuleac se numeşte în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării"“, se arată în ordinul semnat de Dăncilă

Conforrm profilului său de Facebook, Ţibuleac este născut la 18 noiembrie 1966 şi a absolvit Liceul de Electronică Industrială nr. 14, apoi a intrat la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. S-a specializat apoi în studii europene de securitate la Centrul George C. Marshall din Munchen, Germania. 

Pe aceeaşi temă: 

Litoralul, relaxare şi distracţie pentru orice buzunar. La ce preţuri te poţi caza la mare în perioada următoare 

Pădurea Caraorman va fi împrejmuită: vor fi create trasee turistice pe teritoriul virgin din inima deltei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: