UPDATE Incendiu la sauna unei săli de fitness. Focul a fost pus intenţionat

UPDATE Incendiu la sauna unei săli de fitness. Focul a fost pus intenţionat

Pompierii au intervenit cu două autospeciale FOTO pressalert.ro

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au fost solicitaţi sâmbătă să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o sală de sport din Timişoara.

UPDATE: „În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş. 

Peste 30 de persoane aflate într-o sală de fitness Smartfit de pe bulevardul Cetăţii din Timişoara au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit la sauna sălii de sport. „S-a intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor şi 13 pompieri. Au fost evacuate 32 de persoane, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.


Potrivit pompierilor, incendiul a fost lichidat rapid pentru că a fost localizat în scurt timp şi astfel nu s-a extins şi la celelalte încăperi. „Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative şi pentru stabilirea cauzei care a produs incendiul”, au mai transmis pompierii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: