Cum arată noul sens giratoriu de la intrarea în Timişoara dinspre Cenad. Şoferii vor circula mult mai lejer pe Calea Torontalului VIDEO

Cum arată noul sens giratoriu de la intrarea în Timişoara dinspre Cenad. Şoferii vor circula mult mai lejer pe Calea Torontalului VIDEO

Sensul giratoriu de pe Calea Torontalului FOTO Oraşul Timişoara

Noul sens giratoriu a apărut la intrarea în Timişoara de pe Calea Torontalului, la intersecţia cu cele două secţiuni ale străzii Grigore Alexandrescu. Deşi lucrările nu sunt finalizate, se poate deja cirula prin sensul giratoriu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şantierul de pe strada Grigore Alexandrescu, între Calea Torontalului şi Calea Aradului, a fost deschis în vara anului trecut. Constructorul avea termen de finalizare opt luni pentru cei 800 de metri de şosea, cu două benzi, cât şi pentru realizarea sensului giratoriu de pe Calea Torontalului.

GALERIE FOTO

Termenul a fost depăşit, constructorii invocând probleme care nu au fost prevăzute în proiect, precum necesitatea mutării unor stâlpi şi montarea unei ţevi de gaz care se afla chiar pe traseul noului sens giratoriu.

Pentru că lucrarea trebuia să fie gata în august 2021, cei de la Super Construct au de plătit municipalităţii penalităţi, de 0,5% pe zi.  

Costurile lucrărilor se ridică la 6,65 milioane de lei. 600.000 de la Primăria Timişora, restul din bugetul de stat.
 
Lucrările la sensul giratoriu de pe Calea Torontalului se află pe ultima sută de metri, urmând ca în scurt timp să fie dat pe deplin în folosinţă. Odată cu noul sens giratoriu, şoferii vor circula mult mai lejer prin zonă. 
 


Sura video: Oraşul TimişoaraImagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările