Obiect de magie neagră găsit într-un cimitir din Gorj. „De multe ori răul pe care îl cereţi se poate întoarce împotriva dumnevoastră“

Obiect de magie neagră găsit într-un cimitir din Gorj. „De multe ori răul pe care îl cereţi se poate întoarce împotriva dumnevoastră“

Obiectul specific magiei negre a fost găsit în cimitirul din satul Urecheşti

Un obiect de magie neagră a fost găsit în cimitirul unui sat din Gorj. Preotul paroh este supărat pe enoriaşii care practică astfel de metode de răzbunare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O păpuşă învelită într-un material textil de culoarea neagră, care înseamnă că se doreşte moartea sau răul unei anumite persoane, a fost găsit în cimitirul din satul Urecheşti, comuna Drăguţeşti. 
 
Părintele Nicolale Grigoroiu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Dragii mei enoriaşi, nu mai umblaţi pe la morminte cu tot fel de fetişuri făcând farmece! Reţineţi că Biserica recomandă să vă rugaţi pentru vrăjmaşii dvs., aşa cum Hristos s-a rugat pentru toţi, deci nu încercaţi să vă faceţi singuri dreptate făcând vrăjitorii, dacă vă consideraţi creştini. Gândiţi-vă, că de multe ori răul pe care îl cereţi se poate întoarce împotriva dvs. Toată dreptatea şi judecată sunt la Dumnezeu!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările