Fratele vicepreşedintelui ANPC a fost condamnat pentru evaziune fiscală

Fratele vicepreşedintelui ANPC a fost condamnat pentru evaziune fiscală

Omul de afaceri este acuzat că s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor

Omul de afaceri Alexandru Giurcău, fratele vicepreşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, a fost condamnat pentru evaziune fiscală de Tribunalul Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Condamnă pe inculpatul GIURCĂU ALEXANDRU, administrator al S.C. FULSTYLE ECO S.R.L. Târgu Jiu, la: – 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în modalitatea sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale prin evidenţierea în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive, în formă continuată (153 acte materiale)(…). Condamnă acelaşi inculpat la: – 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în modalitatea omisiunii, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, în formă continuată, (37 acte materiale)(…) Condamnă acelaşi inculpat la: – 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în modalitatea sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale prin evidenţierea în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive, în formă continuată (64 acte materiale)(…)Contopeşte pedepsele stabilite în pedeapsa cea mai grea, de 2 ani şi 2 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv 1 an şi 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 6 luni închisoare”, a stabilit Tribunalul Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările