VIDEO Premierul României, Victor Ponta, aplaudat la scenă deschisă la Sărbătoarea Sf. Nifon, de la Târgovişte. ÎPS Nifon: "distins pelerin"

VIDEO Premierul României, Victor Ponta, aplaudat la scenă deschisă la Sărbătoarea Sf. Nifon, de la Târgovişte. ÎPS Nifon:

Victor Ponta, aplaudat la scena deschisă la Sărbătoarea Sf. Nifon, de la Târgovişte

Premierul Victor Ponta a fost prezent la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, alături de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Vizita nu putea trece neobservată de ÎPS care a ţinut să-i mulţumească de pe scenă primului ministru, pe care l-a numit "Foarte distins pelerin", după care a lăsat publicul să aplaude.

La rândul său, Victor Ponta s-a declarat mulţumit că a participat la un asemenea eveniment.
 
 
"Am fost invitat să particip la această sărbătoare importantă pentru Târgovişte şi pentru judeţul Dâmboviţa. E un an special pentru România, sunt 300 de ani de când se comemorează martiriul lui Constantin Brâncoveanu şi a fiilor săi şi, împreună cu Patriarhia Română, am încercat să sprijinim nu doar evenimentele de comemorare, ci şi refacerea operelor lui Brâncoveanu. Inclusiv aici, în Dâmboviţa, este un palat contruit în acea perioadă şi are nevoie de sprijin pentru reconstrucţie. La fel am făcut şi cu bisericile care îl au ca ctitor pe Brâncoveanu. În acest fel putem să refacem o parte din tradiţia şi valorile care definesc România. M-am bucurat că am reuşit să particip la acest eveniment şi mulţumesc ÎPS, CJD, tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment la care a participat foarte multă lume", a declarat premierul Victor Ponta. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările