Cumpărături în sex shop cu masca pe faţă

Cumpărături în sex shop cu masca pe faţă

Sucevenii timizi îşi pot ascunde identitatea

Singurul magazin de acest tip din Suceava este deschis zilnic, de la ora 10.00 până la miezul nopţii. Sucevenii care nu vor să fie recunoscuţi în sex shop au posibilitatea să studieze marfa din spatele unei măşti.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschis în urmă cu o lună, singurul sex shop din Suceava atrage clienţii mai mult pe seară decât ziua. Din această cauză, patroana a decis ca magazinul să funcţioneze zilnic, de la ora 10.00 până la miezul nopţii. „Până acum au mai fost deschise câteva magazine, dar au dat faliment pentru că piaţa din Suceava nu era pregătită pentru aşa ceva. Acum un an am făcut un studiu de piaţă şi am ajuns la concluzia că lumea vrea. Avem produse diverse, de la lenjerie până la vibratoare şi tot felul de stimulente chinezeşti“, a spus Lavinia Popescu, femeia care a venit cu ideea unui astfel de magazin la noi în oraş.


Măştile sunt pentru cei timizi


Pentru că există suceveni care nu vor să fie recunoscuţi în sex shop de alţi clienţi, magazinul le pune la dispoziţie nişte măşti cu pene de păun. În felul acesta, cei timizi se pot plimba nestingheriţi prin magazin şi pot analiza marfa pe îndelete. „Am intrat din curiozitate, să văd despre ce este vorba. Am luat până la urmă un ulei de cameră cu efect afrodisiac, dar nu mi-am pus masca, nu mi-e ruşine. Dacă dă rezultat, o să revin“, ne-a spus Cristina Cornăţel, studentă în anul I.


Cu toate acestea, tot bărbaţii sunt cei care îndrăznesc mai des să intre în magazin, chiar şi la orele amiezii. Preţurile variază de la câteva zeci la câteva sute. De exemplu, o pereche de cătuşe cu puf costă 45 de lei, un bici 50 de lei, un furou 150 de lei, iar lenjeria comestibilă ajunge la 24 de lei. „Am avut şi cereri pentru astfel de produse. De asemenea, avem clienţi care cumpără parfumuri cu feromoni, care creează o anumită disponibilitate pentru sex, dar şi stimulente afrodisiace chinezeşti, care se pun în supă sau cafea“, adaugă patroana magazinului.


În sex shop se găsesc şi tot felul de suveniruri amuzante, precum forme de gheaţă ce imită corpul feminin sau baloane în formă de sâni. Printre cele mai scumpe produse se numără vibratorul cu LCD, cu afişaj electronic, care costă 250 de lei şi aparatul pentru mărirea penisului, care ajunge la 200 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările