Ce s-a întâmplat cu poliţistul care şi-a flexat muşchii lângă interlopul Adrian Corduneanu. Omul legii este şi fiu al primarului din Câmpulung Moldovenesc

Ce s-a întâmplat cu poliţistul care şi-a flexat muşchii lângă interlopul Adrian Corduneanu. Omul legii este şi fiu al primarului din Câmpulung Moldovenesc

Poliţistul Negură şi interlopul Corduneanu FOTO Facebook

Poliţistul care s-a fotografiat alături de interlopul din clanul Cordunenilor se numeşte Dan Negură şi este fiul primarului Mihăiţă Negură de la Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Când a făcut fotografia bizară, poliţistul era încadrat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce şi-a făcut poze împreună cu interlopul Adrian Corduneanu, poliţistul sucevean Dan Negură a ajuns să fie anchetat disciplinar de colegii săi de la Inspectoratul de Poliţie Suceava. 

Având în vedere că nu era la prima abatere de acest gen, Negură a fost sancţionat cu măsura trecerii într-o funcţie inferioară.

Înainte să petreacă alături de interlopul Adrian Corduneanu, poliţistul Negură era încadrat ca ofiţer specializat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Acum este subcomisar la departamentul judiciar de furturi.

Ancheta internă a fost făcută după ce Dan Negură a publicat pe contul său de Facebook, la „stories”, o fotografie cel puţin bizară. În imagine, poliţistul îşi arată muşchii, la o bere, stând pe marginea unei piscine împreună cu interlopul Adrian Corduneanu. Poliţistul apare în slip, iar interlopul în pantaloni scurţi.

Adrian Corduneanu a fost eliberat din închisoare în aprilie 2019, după ce a executat trei ani de puşcărie pentru şantaj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: