Un nou deces în judeţ. O femeie de 65 ani, diagnosticată cu COVID-19, a murit la spitalul din Slatina

Un nou deces în judeţ. O femeie de 65 ani, diagnosticată cu COVID-19, a murit la spitalul din Slatina

Femeia era internată al Terapie Intensivă FOTO: AFP

o femeie în vârstă de 65 ani, diagnosticată cu aproaepe trei săptămâni în urmă cu COVID-19, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă


Femeia s-a prezentat la spitalul din Slatina cu aproximativ 20 de zile din urmă, cu temperatură crescută. Pentru că fiica sa fusese confirmată pozitiv cu SARs-CoV-2, femeia s-a gândit în primul rând la COVID-19. Testul a confirmat că are infecţia, urmând spitalizarea. Ultimele zile pacienta le-a petrecut al Terapuie Intensivă, însă duminică, 30 august 2020, femeia de 65 ani a decedat.

Este decesul cu numărul 41 la nivelul judeţului Olt, numărul de pacienţi confirmaţi cu SARS-CoV-2 depăşind în judeţ 1.300. Conform datelor de duminică, 30 august 2020, numărul pacienţilor aflaţi al Terapie Intensivă era de 11, din totalul celor 85 spitalizaţi. Alţi 246 confirmaţi pozitiv au cerut externarea la cerere, în timp ce 191 au refuzat internarea.

Autorităţile încă nu au comunicat oficial pe margine acestui ultim caz de deces.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările