Alegeri locale 2020. Candidaţii pentru funcţia de primar al Slatinei: trei femei şi şase bărbaţi aşteaptă votul slătinenilor

Alegeri locale 2020. Candidaţii pentru funcţia de primar al Slatinei: trei femei şi şase bărbaţi aşteaptă votul slătinenilor

Nouă candidaţi pentru funcţia de primar, la Slatina - FOTO: George Piţulescu

Ofertă bogată de candidaturi la Primăria Slatina, unde trei femei şi şase bărbaţi se luptă să conducă municipiul reşedinţă de judeţ în următorii patru ani.

Un independent şi opt candidaţi susţinuţi de partide mai mari sau mai mici s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Slatinei. 

Favorit pleacă actualul primar, candidatul PSD Emil Moţ, însă alţi doi se declară cu şanse reale să-l învingă. Este vorba de candidatul care în urmă cu patru ani s-a plasat pe locul 2 şi care astăzi candidează de la Pro România – Marius Bălaşa, şi de liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Campania s-a încheiat fără dezbatere între candidaţi şi cu un evident avantaj pentru primarul în funcţie, Emil Moţ, candidat pentru un nou mandat, care începând din primăvară, în baza unui contract finanţat din bugetul local, şi-a promovat la televiziunea locală şi pe site-ul acesteia fiecare acţiune întreprinsă.

Iată care este ordinea în care îi veţi regăsi pe candidaţi pe buletinul de vot:

1 – Cristian Bircea, ALDE,
2 – Emil Moţ, PSD,
3 – Liviu Voiculescu, PNL,
4 – Marius Bălaşa, Pro România,
5 – Carlla Sora – PMP,
6 – Alexandra Ciocârlan – PPU-SL,
7 – Valeriu Matei, PNR,
8 – Georgiana Scarlat – USR PLUS,
9 -  Marian Costea – candidat independent.

Slătinenii vor regăsi pe listele buletinului pentru alegerea consilierilor locali candidaţii formaţiunilor care au angajat în luptă candidaţii de mai sus, la care se adaugă trei independenţi: George Radu, Ovidiu Virgil Marcu, Nicolae Cătălin Davidescu.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: 

Cine este primarul care a câştigat deja alegerile într-o comună din Bucovina

Vasile Dîncu: Nu cred că va fi o prezenţă foarte mare la vot duminică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările