VIDEO Maşina unui poliţist de la Rutieră, incendiată. Individul care a pus focul a fost filmat

VIDEO Maşina unui poliţist de la Rutieră, incendiată. Individul care a pus focul a fost filmat

Un tânăr a fost filmat cum incendiază maşina unui poliţist FOTO Sindicatul „Diamantul”

Maşina unui poliţist de la Rutieră a fost incendiată în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea din apropierea blocului în care locuieşte agentul. Focul a fost pus intenţionat.

Sindicatul Poliţiştilor din România „Diamantul” fac apel la populaţie pentru identificarea unui tânăr care a incendiat maşina unui poliţist rutier din Caraş-Severin. Pe pagina de Facebook, Sindicatul Poliţiştilor din România „Diamantul” a postat o înregistrare din care se poate vedea cum un individ toarnă benzină pentru a da foc maşinii de la distanţă.

„În 23.01.2020, în jurul orei 2 dimineaţa, maşina unui poliţist de rutieră din Caraş-Severin a fost incendiată în parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut. Sperăm ca autorul să fie depistat cât mai curând şi deferit justiţiei. Cine are date despre autor, vă rugăm să le comunicaţi către IPJ Caraş-Severin”, anunţă Sindicatul „Diamantul”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: