VIDEO Cadavrul unui turist mort în Bucegi a fost scos din prăpastie cu ajutorul elicopterului

VIDEO Cadavrul unui turist mort în Bucegi a fost scos din
prăpastie cu ajutorul elicopterului

Intervenţia elicopterului pentru recuperarea unui turist mort pe munte FOTO Salvamont Buşteni

Cadavrul turistului care a murit duminică după ce a alunecat într-o prăpastie din Bucegi a fost recuperat luni de către salvamontişti. Aceştia au cerut ajutorul unui elicopter.

Acţiunea de recuperare a cadavrului bărbatului de 55 de ani care şi-a pierdut viaţa într-o prăpastie adâncă de aproape o sută de metri s-a încheiat luni la orele prânzului. Un elicopter cu troliu a fost solicitat să intervină pentru a scoate corpul neînsufleţit dintre stâncile din Valea Bucşoiului.

Salvamontiştii au fost nevoiţi să abandoneze duminică acţiunea de recuperare a cadavrului pentru că au fost solicitaţi să intervină la un alt accident.

”Salvamontiştii din Busteni care au ajuns la locul accidentului, au constatat decesul şi au pregătit victima pentru extragere, moment în care au mai primit o solicitare de la o tânără de 18 ani care suferise un traumatism cranian prin cădere cu pierdere de cunoştinţă. Salvamontiştii au întrerupt acţiunea de extragere a celui decedat şi au plecat imediat în ajutorul tinerei de 18 ani”, se arată într-un comunicat al Salvamont Prahova.

VIDEO Salvamont Buşteni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările