Trei tineri au plecat din izolare să se plimbe cu BMW-ul. Ce amendă uriaşă au încasat de la poliţişti

Trei tineri au plecat din izolare să se plimbe cu BMW-ul. Ce amendă uriaşă au încasat de la poliţişti

Tinerii au fost duşi în carantină FOTO: Denis Grigorescu

Trei tineri din comuna argeşeană Cocu au fost plasaţi direct în carantină şi amendaţi cu 15.000 de lei după ce au fost depistaţi de poliţişti la plimbare într-un BMW pe raza aceleiaşi comune sâmbătă, 4 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În maşina verificată de poliţişti erau o tânără de 18 ani care avea stabilită măsura izolării la domiciliu, iar în acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani. Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura iniţială.

„De asemenea, în urma verificărilor, reprezentanţii DSP Argeş au dispus şi pentru cele două persoane cu care aceasta a fost depistată, aceeaşi măsură, de introducere în carantină instituţionalizată”, ne-au declarat reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Toate cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional de către poliţişti, cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor specifice stării de urgenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: