Primul deces în Argeş al unui pacient cu COVID-19. Este vorba de o bătrână internată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel

Primul deces în Argeş al unui pacient cu COVID-19. Este vorba de o bătrână internată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel

FOTO arhivă Adevărul

O bătrână din comuna argeşeană Bughea de Jos este primul diagnosticat cu COVID-19 decedat în Argeş. Femeia avea probleme de sănătate grave şi a murit luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul deces din judeţ al unei persoane infectate cu COVID-19 a fost anunţat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. 

Este vorba despre o femeie în vârstă de 89 de ani din comuna Bughea de Jos, care era internată din data de 3 aprilie 2020 în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel.

Testului COVID-19 a fost confirmat pozitiv sâmbătă, iar femeia a decedat luni.

Bătrâna avea infarct miocardic în antecedente, insuficienţă cardiacă, bloc de ramură stângă, HTA şi BPOC. 
 
Oficial, în judeţul Argeş sunt 27 de persoane infectate cu noul coronavirus. 

Sancţiuni în Argeş

Pentru nerespectarea măsurilor de restricţionare a circulaţiei impuse prin ordonanţele militare, în ultimele trei săptămâni, în Argeş au fost aplicate 3581 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5,22 milioane lei. 

De asemenea, au fost întocmite patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină, au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 115.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: