Ludovic Orban, în vizită la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase în ultima perioadă

Ludovic Orban, în vizită la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase în ultima perioadă

Foto: Instituţia Prefectului Argeş

Premierul Ludovic Orban a efectuat azi o vizită la uzina Dacia, din Mioveni, unde a fost întâmpinat de directorul general al Automobile Dacia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierului i-au fost prezentate noile modele Dacia - Logan şi Sandero - dar şi rezultatele spectaculoase ale companiei din ultima perioadă. Astfel, în septembrie, Dacia a înregistrat prima creştere a producţiei de anul acesta, cu 23% mai mult faţă de perioada similară din 2019. Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care Dacia a revenit la un ritm de lucru de 1.300 de maşini pe zi.

 „Noile modele Dacia sunt rodul proiectanţilor din România şi arată dinamismul Dacia, capacitatea de a genera noi modele şi de a le lansa repede pe piaţă (...). Fabrica de la Mioveni generează produse competitive şi cu cerere pe piaţă, chiar în contextul crizei economice”, a spus Ludovic Orban după vizita la Dacia.

Premierul a apreciat măsurile implementate de constructorul de automobile pentru protejarea sănătăţii angajaţilor şi a prezentat, la rândul său, stadiul lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu şi la drumul expres Piteşti-Craiova, obiective de maximă importanţă pentru argeşeni şi pentru Dacia. 

"Guvernul Orban a deblocat proiectul autostrăzii, cerută insistent de cel mai mare agent economic din judeţ. Premierul Ludovic Orban a avut ocazia să revadă, la uzină, pomul pe care l-a plantat anul trecut, lângă pavilionul Dacia. De altfel, premierul este la cea de-a treia vizită la uzina Dacia în mai puţin de un an de zile, Guvernul Orban acordând o atenţie deosebită judeţului Argeş şi nevoilor agenţilor economici argeşeni", precizează Instituţia Prefectului Argeş.

Declaraţiile premierului, AICI!

Ştire în curs de actualizare

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările