Şefa Ambulanţei Argeş: „Cât credeţi că vom rezista în ritmul acesta?“

Şefa Ambulanţei Argeş: „Cât credeţi că vom rezista în ritmul acesta?“

Foto: Facebook Luminiţa Paul

Luminiţa Paul, directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş trage un semnal cu privire la suprasolicitarea echipelor de intervenţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de persoane sunt diagnosticate pozitiv în fiecare zi, în Argeş. Numărul infectaţilor a crescut, în ultimele 24 de ore de la 38.703 la 39.397. În multe cazuri, testarea s-a făcut în urma unui apel la 112.

"Ambulanţa Ageş la testare, în echipaje mixte cu ISU. Testăm şi ziua şi noaptea, pentru diagnosticarea precoce a infecţiei cu SARS-COV- 2 şi iniţierea tratamentului. Apelurile sunt foarte multe, personalul este suprasolicitat şi epuizat.", atrage atenţia Luminiţa Paul, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Angajaţii acestor servicii sunt, ca şi personalul medical din spitale, epuizaţi.
 
"MERGEŢI, VĂ ROG Şi VACCINAŢI-VĂ ! Cât credeţi că vom rezista în ritmul acesta?", mai scrie, pe Facebook, Luminiţa Paul.
 

Incidenţa  COVID-19 la nivel de judeţ, pe ultimele 14 zile, a ajuns la 9.54 (ieri 9.35). Saloanele spitalelor sunt pline, la fel şi secţiile ATI. 16  noi decese au fost anunţate în raportarea de miercuri (5 decese de săptămâna trecută).
 Şefa ambulanţei Argeş:
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările