VIDEO O femeie din Iaşi care nu purta mască în autobuz, jignită şi bătută de un călător care n-o purta nici el corect

VIDEO O femeie din Iaşi care nu purta mască în autobuz, jignită şi bătută de un călător care n-o purta nici el corect

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie după ce pe reţelele sociale a fost publicat un videoclip în care apare o femeie ce este lovită, într-un mijloc de transport în comun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea de sub un minut a fost publicată de o tânără pe un grup de Facebook în care majoritatea ultilizatorilor sunt din municipiul Iaşi.  

Tânără a arătat că incidentul s-a petrecut marţi, 27 octombrie, într-un autobuz ce aparţine Companiei de Transport în Comun din Iaşi. 
 
Pe imagini se observă cum o femeie de vârsta a doua este apostrofată de un bărbat. Acesta îi reproşează că nu poartă mască de protecţie şi, la un moment dat, o loveşte pe călătoare cu palma peste faţă. 
 
Din aceleaşi imagini se poate observa că agresorul nu purta nici el corest masca de protecţie. 
 
Poliţiştii din Iaşi au reacţionat şi spun că au deschis o anchetă. "Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările