Un bărbat care şi-a bătut soţia a atacat cu toporul ambulanţa chemată pentru a îngriji femeia. La incident au asistat şi poliţiştii

Un bărbat care şi-a bătut soţia a atacat cu toporul ambulanţa chemată pentru a îngriji femeia. La incident au asistat şi poliţiştii

FOTO Botoşăneanul

Un echipaj medical care încerca să transporte la spital o femeie bătută de soţ a fost atacat cu un topor de bărbat. La întâmplare au asistat şi poliţiştii, care veniseră să discute cu atacatorul despre cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în comuna ieşeană Lungani, luni seară, 15 iulie, când un echipaj de prim-ajutor a fost chemat pentru a prelua o femeie în vârstă de 29 de ani bătută de soţ. 

Când femeia a urcat în autospecială pentru a primi îngrijiri şi a fi transportată la spital, bărbatul a reacţionat violent şi a spart cu toporul parbrizul ambulanţei. Poliţiştii, care se aflau la faţa locului pentru a stabili de ce bărbatul îşi agresase soţia, au intervenit pentru a-l opri.

„Am fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 29 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soţul ei. S-au deplasat la faţa locului atât poliţiştii, cât şi echipajul medical deoarece femeia necesita îngrijiri medicale, iar în momentul în care femeii i se acordau îngrijiri medicale soţul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent autospeciala SMURD. A fost întocmit dosar penal pentru violenţă şi pentru distrugere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Bărbatul nu a fost arestat, urmând să fie cercetat în libertate.

Citiţi şi:

Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9. Părintele are dosar penal pentru moartea fiului său

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: