Karaoke la final de săptămână! Vezi aici unde te poţi distra duminica aceasta în Iaşi

Karaoke la final de săptămână! Vezi aici unde te poţi distra duminica aceasta în Iaşi

Cântăreţii de ocazie, încurajaţi de apropiaţi, îşi arată talentul în faţa monitoarelor

Săptămâna petrecăreţilor se termină, cum este normal, tot cu o ...petrecere! Seara de karaoke este tradiţională în fiecare duminică la Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fiecare duminică seara, de la ora 21.30 cântăreţii ieşeni sunt aşteptaţi în Club Face Off, din complexul Tudor Vladimirescu la Karaoke Party. Cei mai buni petrecăreţi vor fi premiaţi cu shot-uri din partea casei. Tot duminică seara ieşenii sunt aşteptaţi la o seară de karaoke şi în Hunter's Pub, din Parcul Expoziţiei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0752.005.052.

VIDEO Vezi cum s-au distrat ieşenii la cel mai aşteptat spectacol al anului, „Lord of the Dance“ GALERIE FOTO

În acest sfârşit de săptămână ieşenii îşi pot face provizii de alimente sănătoase şi naturale. În perioada 11-13 noiembrie în curtea bisericii Toma Cozma are loc o nouă ediţie a Târgului Naţional de Agricultură, Apicultură, Produse ecologice, naturale şi tradiţionale EcoAgrIs. Gospodinele îşi vor putea umple cămara cu miere şi produse apicole, alimente naturale, dulceţuri, vinuri natural sau tincturi şi extracte din plante. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între orele 10.00-16.00.

Pasionaţii de pietre şi cristale pot merge până pe duminică la expoziţia cu vânzare Mineralia. Evenimentul are loc la Muzeul de Istorie Naturală şi toate produsele variază de la cristale în stare natural până la pietre şlefuite, montate în bijuterii sau sculptate şi tăiate pentru realizarea de obiecte ornamentale. Printre pietrele pe care ieşenii le vor putea admira şi cumpăra se numără pietre preţioase precum diamante, safire, rubine, smaralde, pietre semipreţioase precum acvamarin, ametist, citrin, cristal de stâncă, cuarţ fumuriu, cuarţ roz, calcedonie, opal, granat, turmalină, zircon, jad, topaz sau malachit, dar şi pietre fine precum aragonit, calcit sau piatra soarelui. Acestora li se adaugă  substanţele organice, perlele, coralul, sideful, chihlimbarul sau lemnul silicifiat şi nu în ultimul rând, meteoriţi. Preţurile variază de la 2-3 lei până la câteva sute de lei pentru coliere sau seturi complete.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările