Şeful clanului Sportivilor, în cătuşe după ce a ordonant incendierea casei mamei interlopului Costel Corduneanu

Şeful clanului Sportivilor, în cătuşe după ce a ordonant incendierea casei mamei interlopului Costel Corduneanu

Eugen Preda rămâne în arest

Magistraţii din Iaşi au hotărât ca Eugen Preda, şeful clanului Sportivilor din Bucureşti să rămână încă 30 de zile în spatele gratiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preda, sportiv de performanţă, este acuzat de instigare la incendiere, alături de el mai fiind cercetate alte trei persoane din Bucureşti. Ionuţ Sandu, Marian şi Mihai Naca.

Conform procurorilorr de la Iaşi, în noaptea de 29 spre 30 septembrie, mama lui Costel Corduneanu, Georgeta, a sunat la 112 şi a anunţat că persoane necunoscute au încercat să-i incendieze casa din satul ieşean Dancu. Anchetatorii au demarat o investigaţie discretă ce a condus către clanul Sportivilor din Bucureşti.

„În fapt, s-a stabilit că în luna septembrie 2019 inculpatul Preda Eugen i-a determinat pe inculpaţii Naca Mihai şi Sandu Bogdan Ionuţ să incendieze locuinţa familiei Corduneanu, activitate concretizată în noaptea de 29/30.09.2019, când în jurul orei 01:30 Naca Mihai, Sandu Bogdan Ionuţ şi o a treia persoană neidentificată până în prezent, s-au deplasat din mun. Bucureşti până în localitatea Dancu, com. Holboca, jud. Iaşi cu autoturismul marca Jeep Grand Cherooke cu nr. de înmatriculare Anglia SJ05GTF, pus la dispoziţie de către inculpatul Naca Marian, unde au incendiat gardul locuinţei persoanei vătămate Corduneanu Georgeta”, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: