Tâlharii care pândeau elevii la ieşirea din şcoală au fost prinşi. Victimele nu erau alese la întâmplare

Tâlharii care pândeau elevii la ieşirea din şcoală au fost prinşi. Victimele nu erau alese la întâmplare

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Poliţiştii au reţinut patru tineri, acuzaţi de tâlhărirea mai multor elevi pe care îi acostau la ieşirea din şcoli, de la care furau telefoanele mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani, din Hunedoara, sunt anchetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie. Poliţiştii au stabilit că aceştia, purtând glugi trase pe cap şi având feţele acoperite cu eşarfe, au acostat mai multe persoane pe care, prin exercitarea de violenţe, le-au deposedat de bunuri de valoare, în special telefoane mobile şi bani.

„Victimele nu erau alese la întâmplare: acestea erau urmărite şi proveneau din rândul minorilor, în special elevi cu vârste cuprinse între 8 şi 15 ani, care erau preluaţi în momentul în care ieşeau de la şcoală şi din rândul persoanelor ce obişnuiesc să consume cantităţi mari de alcool. Cei patru îşi atacau victimele din spate, după ce le forţau să meargă în locuri izolate le deposedau de bunuri şi bani”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
Infractorii au furat opt telefoane mobile cu o valoare totală de aproximativ 8.000 lei, prejudiciu recuperat parţial, şi 750 de euro, sumă  recuperată integral.

„Sunt indicii că suspecţii ar mai fi comis şi alte fapte de acest gen, activitatea infracţională a acestora urmând să fie documentată de poliţişti, în cadrul anchetei aflate în derulare”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cei patru au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de teroare trimisă din puşcărie de un criminal odios, proaspăt eliberat: „Vă voi executa prin dinamitare şi voi scrie istoria cu sângele copiilor“

Vestea eliberării din închisoare a lui Beniamin Laichici, după 22 de ani ispăşiţi pentru cele cinci crime săvârşite într-o singură zi, a produs tulburări mari foştilor săi apropiaţi. O nepoată de-a fostului condamnat cere o protecţie împotriva lui, după în anii trecuţi a primit numeroase scrisori de ameninţare cu moartea de la el.

De ce a fost eliberat Beniamin Laichici după 22 de ani de puşcărie. A împuşcat mortal cinci oameni, într-o singură zi

Cel mai odios criminal al anilor 1990 a fost eliberat din închisoare. Soluţia a fost pronunţată de Tribunalul Bistriţa Năsăud, care a motivat, printre altele, că acesta a participat la un program educativ.

Mărturia poliţistului care a fugit după cel mai temut asasin din Deva: „Am auzit focurile trase pe stradă şi am alergat la el, dar... nu aveam pistolul la mine”

Poliţistul Sever Vecleniţ a fost martorul celei de-a cincea crime săvârşite de Beniamin Jian Laichici, unul dintre cei mai odioşi criminali din anii '90, şi a relatat că a fost la un pas să îl captureze pe asasin, de unul singur, însă lipsa pistolului l-a împiedicat să o facă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările