O elevă din Deva reprezintă România la Olimpiada Internaţională de Geografie

O elevă din Deva reprezintă România la Olimpiada Internaţională de Geografie

Sonia Sortan. SURSA: pagina personală de Facebook.

Sonia Sortan, o elevă a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva, se numără printre cei patru elevi care vor reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Geografie, ce se va desfăşura în acest an în Moscova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sonia Sortan, elevă a Colegiului Naţional „Decebal” a obţinut locul trei la faza naţională a olimpiadei de geografie şi va fi printre cei patru elevi români care vor concura la olimpiada internaţională.

„Sonia a participat la proba de selecţie a celor patru elevi care vor reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Geografie, Moscova - 2015. A fost o proba dură, complicată, scris şi oral, desfăşurată în limba engleză, dar Sonia a reuşit. Sonia Sortan Adelina a primit o diplomă de excelenţă care confirmă cele cinci participări la faza naţională a acestei olimpiade, la toate obţinând premii. Urmează pentru decebalista Sonia Sortan faza naţională a Olimpiadei Ştiinţele Pământului, o olimpiadă interdisciplinară la biologie, chimie, fizică, geografie”, a declarat Florin Ilieş, directorul Colegiului Naţional "Decebal", din Deva.

Eleva din Deva a fost pregătită de profesoara Felicia Amzulescu.


Vă recomandăm şi:

FOTO Prima zi de şcoală la Colegiul Decebal. Sărbătoare în curtea liceului

Anul şcolar a început cu câteva ore mai târziu la Colegiul Naţional Decebal din municipiul Deva. La orele după-amiezii, elevii au fost invitaţi în curtea şcolii la festivitatea de deschidere a anului 2014 – 2015. La eveniment a fost prezent şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu.

Dublă performanţă în educaţie: Cosmin Vraciu a obţinut menţiuni la olimpiade internaţionale de filosofie şi lectură

Deveanul Cosmin Vraciu, absolvent în acest an al Colegiului Naţional Decebal, din Deva, a reuşit să obţină menţiuni la două olimpiade internaţionale, de filosofie şi de lectură.

FOTO VIDEO BAC 2013 Rezultate parţiale Hunedoara. Colegiul „Decebal”, în topul promovabilităţii: rezultate primite cu bucurie de elevii liceului devean

Peste 200 de absolvenţi s-au strâns la orele prânzului în faţa intrării principale în Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, unde au fost afişate rezultatele parţiale ale examenelor de Bacalaureat. Cei mai mulţi dintre ei au avut motive de bucurie la aflarea rezultatelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: