Liviu Gabriel Dumitru nu mai conduce Inspectoratul de Poliţie, după aproape un deceniu. Va fi şef la Şcoala de Agenţi

Liviu Gabriel Dumitru nu mai conduce Inspectoratul de Poliţie, după aproape un deceniu. Va fi şef la Şcoala de Agenţi

Liviu Gabriel Dumitru.

După aproape un deceniu în care a condus Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru s-a eliberat din funcţie. A fost numit directoral Şcolii de Agenţi de Poliţie din Cluj Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Gabriel Dumitru nu mai este, de miercuri, şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 noiembrie a.c., comisar-şef de poliţie Dumitru Liviu Gabriel se eliberează din funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Atribuţiile inspectorului şef vor fi îndeplinite, conform fişei postului, de către adjunctul inspectorului şef. Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Dumitru Liviu Gabriel se numeşte în funcţia de director la Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj-Napoca”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie nu au precizat deocamdată cine îi va lua locul.

Director la Şcoala de Agenţi

În urmă cu două săptămâni, poliţistul Liviu Dumitru declara că se consideră potrivit pentru a ocupa noul post. „Am apreciat că astfel voi avea ocazia ca într-un cadru elevat să împărtăşesc din experienţa mea profesională, dobândită în cei 25 de ani de activitate profesională şi să pun în aplicare cunoştinţele manageriale acumulate în perioada în care am ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, lucru care ar trebui să reprezinte idealul oricărui poliţist care a îmbrăţişat din convingere această profesie”, a precizat Liviu Dumitru.

Gabriel Liviu Dumitru a fost unul dintre cei mai longevivi şefi de poliţie din ţară. A condus Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara din vara anului 2008. În perioada 2007 – 2008 a fost adjunct al şefului Poliţiei municipiului Deva. Din 2006 până în 2007 a condus Biroul de Investigarea Fraudelor în cadrul Poliţiei Deva. De asemenea, a mai fost şef al Biroului II, la Serviciul de Investigarea Fraudelor al IPJ Hunedoara. În luna februarie a anului trecut, comisarul şef Liviu Dumitru a fost împuternicit să preia funcţia de adjunct al Centrului Chinologic din Sibiu, pentru o perioadă de şase luni.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Dezvăluiri din „biroul oval” al şefului IPJ Hunedoara. Ce se ascunde în spatele imaginii fardate a inspectoratului care a adunat 12.500 de dosare cu AN

Au trecut două luni de la primele solicitări adresate de jurnaliştii „Adevărul“ şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Liviu Gabriel Dumitru, de a vorbi despre cele peste 12.500 de dosare cu autor necunoscut din evidenţele instituţiei. Refuzurile comisarului şef ne-au adus în faţa acestuia, în data pe care care Liviu Dumitru o dedică audienţelor, însă răspunsul său a fost dezamăgitor.

Schimbare la şefia IPJ Hunedoara: comisarul şef Gabriel Dumitru a fost trimis la Centrul Chinologic din Sibiu

Liviu Gabriel Dumitru nu mai conduce Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Comisarul şef de poliţie a fost împuternicit pe funcţia de director adjunct la Centrul Chinologic Sibiu, pentru şase luni, potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara.

Nu s-a schimbat nimic în ţara asta, să nu ne amăgim! Sistemul ticăloşit e încă printre noi

Data viitoare când vă mai ajunge pe la ureche că s-a schimbat ceva în profunzimea acestei ţări, că instituţiile statului român sunt în slujba cetăţenilor, că Statul e prietenos cu poporul şi alte prostii de genul ăsta, să deschideţi larg ochii şi să priviţi, câteva clipe, cu atenţie, în jur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: