Jurnalist aflat în greva foamei ironizat de şeful Poliţiei: „Mama n-are cratimă, mă-ta are cratimă“

Jurnalist aflat în greva foamei ironizat de şeful Poliţiei: „Mama n-are cratimă, mă-ta are cratimă“

Robert Wagner în faţa IPJ Hunedoara şi şeful IPJ, Liviu Dumitru.

De trei zile, un jurnalist din Valea Jiului se află în greva foamei în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, acuzând conducerea instituţiei de abuzuri. Liviu Dumitru, şeful inspectoratului, a reacţionat faţă de protestul jurnalistului printr-o postare pe blogul său, în care semnalează greşelile de ortografie ale ziaristului: „Mama n-are cratimă”, scrie Dumitru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul Robert Wagner, corespondentul din Valea jiului al unui trust de presă, protestează de trei zile, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Robert Wagner susţine că se află în greva foamei, şi acuză conducerea IPJ Hunedoara de mai multe abuzuri săvârşite în dauna sa. Şi-a motivat gestul printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, postare „taxată” de şeful Inspectoratului, Liviu Dumitru, pe blogul său.

Iată ce a scris Wagner:

„Având în vedere numeroasele abuzuri comise de Liviu Dumitru, darşi faptul că acest individ nu-şi încetează acţiunile ilegle asupra subsemnatului, am decis să recurg la o formă de protest în faţa IPJ Hunedoara. Domnule Liviu Gabriel Dumitru, şef al IPJ-Hd. SRL Chiar credeţi că o instituţie a Statului Român este o moşie pe care lucrează nişte sclavi iar dumneavoastră decideţi cine trebuie să moară şi cine să trăiască?! Lasa-ţi poliţiştii corecţi să-şi facă datoria. Aţi făcut din IPJ-Hunedoara o instituţie cu credibilitate zero! Invrăjbiţi polişisti împotriva altor poliţişti. Credeţi că aşa ve-ţi reuşi să rămâneţi neclintit pe scaunul călduţ ce-l ocupaţi momentan? Vă cer şi nu doar că vă cer, chiar am să fac ceva în această privinţă: Lasaţi-mi familia în pace şi nu-i mai băgaţi oameni nevinovaţi în lupta pe care se observă cu ochiul liber că o duceţi pentru a mă executa”.SURSA: Instagram.

Pe lângă comunicatul oficial al reprezentanţilor IPJ Hunedoara, în care aceştia susţin că l-au invitat pe jurnalist la dialog, comisarul şef Liviu Dumitru, a ironizat demersul protestatarului într-o postare de pe blogul său personal, în care semnalează greşelile de ortografie făcute de Robert Wagner. „Am citit azi pe net (mai bine nu o făceam), un articol scris de (alt)cineva (cuvântul <<cineva>> nu poate fi folosit, pentru că ar sugera că individul este personalitate), în care cuvintele <<lăsaţi>> şi <<veţi>> au fost hăcuite cu cratime care nu aveau ce căuta acolo (<<lăsa-ţi>> şi <<ve-ţi reuşi>>). (...) În cazul de faţă, în cazul duelurilor literare, chiar şi fără vreun adversar, cert este un singur lucru: nu poate câştiga cel care nu ştie că <<mama n-are cratimă, mă-ta are cratimă! >>”, scrie Dumitru, pe blogul său.

„După ce a luat act de nemulţumirile cetăţeanului, care s-a recomandat ca reprezentant al unui trust media şi s-a exprimat public şi prin intermediul unei publicaţii on-line, conducerea I.P.J. Hunedoara şi-a manifestat întreaga disponibilitatea spre dialog şi consiliere, în vederea identificării unei soluţii legale la doleanţele bărbatului, care, însă, a refuzat dialogul. Precizăm faptul că toate sezisările anterioare ale acestuia au fost înaintate, spre soluţionare, structurilor competente” - se arată în comunicatul IPJ Hunedoara, cu privire la protestul lui Robert Wagner.

Şeful IPJ Hunedoara se află în proces cu jurnalistul din Valea Jiului, solicitându-i daune pentru acuzaţii calomnioase.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Maşinile Poliţiei, „sicrie pe patru roţi“. De ce s-au plâns agenţii de poliţie de starea autospecialelor vechi din dotare

Mai multe autospeciale folosite de Poliţia Hunedoara sunt catalogate de unii dintre poliţişti drept „sicrie pe patru roţi”, din cauza stării de uzură. Câteva imagini trimise de aceştia arată cum agenţii şi-au rupt pantalonii, după ce i-au agăţat în arcurile ieşite din scaunele maşinilor.

Mărturia tinerei gravide care a reclamat poliţiştii că au umilit-o: „Am leşinat în faţa secţiei, iar ei m-au luat la mişto”

O tânără de 26 de ani a depus o plângere împotriva poliţiştilor care au oprit-o în trafic şi îi acuză că au umilit-o, în faţa postului de poliţie. Femeia, gravidă în luna a cincea, susţine că deşi i s-a făcut rău în timp ce poliţiştii o amendau, aceştia au luat-o la mişto. În final, ea a fost adusă la spital cu o ambulanţă.

Anchetă penală după scandalul din Poliţia Lupeni. Poliţiştii sunt cercetaţi pentru divulgarea secretelor de serviciu

Procurorii au început cercetările într-un dosar privind divulgarea secretelor de serviciu, în care sunt cercetaţi mai mulţi poliţişti din Valea Jiului. Ancheta a urmat scandalului din Poliţia Lupeni, în care comandantul Dănuţ Mocanu a fost acuzat de abuzuri, de către subalternii săi.

Reacţia şefului IPJ la moartea cumplită a poliţistului Sorin Vetezeu: „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”

Liviu Gabriel Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, a reacţionat pe blogul său faţă de moartea poliţistului Sorin Vetezeu, ucis cu zeci de lovituri de cuţit pe un peron al gării din Suceava. „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”, scrie poliţstul.

Poliţist acuzat de împuşcarea fiului unui milionar. Destinul tragic al lui Darius Şendroiu, tânărul ucis la vânătoare

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul morţii tânărului Darius Şendroiu, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare în pădurile învecinate cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei. Şeful de post Horaţiu Onescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: