„Premiile Municipiului Galaţi”, ediţia 2019, decernate într-o gală specială. Cine sunt premiaţii

„Premiile Municipiului Galaţi”, ediţia 2019, decernate într-o gală specială. Cine sunt premiaţii

Trofeele decernate la ediţia precedentă a galei de la Galaţi FOTO Arhivă Adevărul

Evenimentul va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 18,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”Nae Leonard”. Cu această ocazie va fi decernat şi un titlu de cetăţean de onoare al municipiului Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că miercuri, 11 decembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”Nae Leonard”, se va desfăşura o ceremonie specială în cursul căreaia vor fi decernate distincţiile „Premiul Municipiului Galaţi” şi titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Galaţi”.

Evenimentul este o urmare a faptului că, pe 21 noiembrie 2019, în Consiliul Local Galaţi s-a aprobat acordarea distincţiei „Premiul Municipiului Galaţi” următorilor gălăţeni care s-au remarcat în dezvoltarea şi promovarea oraşului: Andrei Marian Stoian, prof. dr. ing. Iulian Gabriel Bîrsan, Damen Shipyards, Centrul de zi - Fundaţia Inimă de Copil, Firma Alitec Solution SRL, Daria Teodora Hărăbor, Agriela Monica Măciuceanu, Ştefania Tristiana Cojocaru şi Fundaţia Comunitară.

De asemenea, titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Galaţi” i se acordă prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, unul dintre cei mai reputaţi profesori de la Universitatea „Dunărea de Jos”.

Accesul publicului la eveniment este liber.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: