Campanie umanitară a angajaţilor Universităţii din Galaţi pentru achiziţia unui aparat mobil de ventilaţie

Campanie umanitară a angajaţilor Universităţii din Galaţi
pentru achiziţia unui aparat mobil de ventilaţie

Foto: UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos"  sprijină în această perioadă eforturile depuse de autorităţi pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19. Un aparat mobil de ventilaţie, destinat tratării cazurilor grave cauzate de noul coronavirus SARS-CoV-2, costă 17.000 euro.

În această perioadă de criză, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi încearcă să sprijine eforturile depuse de autorităţile naţionale pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

”Vă propunem să realizăm împreună o acţiune benevolă de colectare a fondurilor necesare achiziţionării unui aparat mobil de ventilaţie, destinat tratării cazurilor grave cauzate de noul coronavirus SARS-CoV-2, cu o valoare estimată de 17.000 euro. Specificatiile tehnice ale aparatului propus spre achizitionare au fost oferite de doamna profesor doctor Mădălina Matei, decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi. Donaţiile pot fi transmise în contul RO56RNCB0141032842620001, deschis la BCR, sucursala Galaţi, aparţinând Fundaţiei Medicale „Dunărea de Jos"”, au precizat reprezentanţii Universităţii.

Aparatul mobil de ventilaţie va fi oferit spre utilizare cu titlu gratuit unităţilor spitaliceşti din municipiul Galaţi, urmând ca după ce perioada de criză va trece, să ajungă în dotarea Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Campania se adresează şi persoanelor din afara Universităţii care vor să doneze pentru achiziţionarea acestui aparat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: