Echipa de fotbal a României, susţinută din tribune, la meciul cu Norvegia, de 1.400 de elevi din Vrancea. Mai bine de jumătate sunt din Focşani

Echipa de fotbal a României, susţinută din tribune, la meciul cu Norvegia, de 1.400 de elevi din Vrancea. Mai bine de jumătate sunt din Focşani

Elevii vor susţine chipa naţională a României FOTO: Primăria Focşani

În urma unei sancţiuni dictate de UEFA, forumul internaţional a decis ca partida echipei naţionale să se dispute fără suporteri în tribune, cu excepţia copiilor sub 14 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa naţională de fotbal a României dispută marţi, 15 octombrie, un meci vital pentru calificarea la Euro 2020, cel cu naţionala Norvegiei.

Din cauza comptamentului suporterilor români de la jocurile cu Spania şi Malta, UEFA a sancţionat Federaţia Română de Fotbal şi a decis ca acest meci să se dispute cu porţile închise.

Singurii are au acces în tribune sunt copiii sub vârsta de 14 ani, astfel că FRF a găsit soluţia ca totuşi naţionala să fie încurajată din tribune, de copii. Din Vrancea, vor participa la meci 1.400 de elevi, din care 800 sunt doar din Focşani, accesul pe stadion fiind gratuit.

"Transportul tuturor copiilor şi a însoţitorilor acestora este asigurat de Primăria Municipiului Focşani în cadrul unei acţiuni comune cu CSM Focşani 2007 şi SC Transport Public SA Focşani.  Pentru buna desfăşurare a deplasării, au fost stabilite câteva elemente de siguranţă, după cum urmează:
1. Toţi elevii şi profesorii însoţitori vor pleca din Piaţa Unirii din Focşani;
2. Ora de întâlnire în Piaţa Unirii este 14.45;
3. Îmbarcarea se va face în ordinea anunţării fiecărui grup în parte, de la trecerea de pietoni din dreptul Consiliului Judeţean Vrancea;
4. La întoarcere, copiii vor fi preluaţi de către părinţi tot din Piaţa Unirii, ora estimată fiind 4 dimineaţa;
5. Pentru a evita aglomeraţiile în trafic, precizăm faptul că Primăria Municipiului Focşani asigură parcare pentru părinţii elevilor participanţi în Parcarea Hotelului Unirea. De asemenea, locuri de parcare în zonă sunt şi în Parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mulţumim părinţilor pentru întelegere şi profesorilor coordonatori pentru că sunt alături de elevii lor la un eveniment ce suntem siguri că va fi unul de neuitat. Totodată, mulţumim Federaţiei Române de Fotbal pentru invitaţie şi sperăm că încurajările micilor noştri microbişti vor ajuta Naţionala României să obţină toate cele 3 puncte puse în joc.  Hai, România!", se arată într-un comunicat al Primăriei Focşani.

FRF a anunţat, vineri, că 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori vor să fie pe Arena Naţională pe 15 octombrie, de la 21:45, la meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Selecţionerul Cosmin Contra a transmis un mesaj în care a mulţumit tuturor copiilor pentru că s-au înscris la acest meci. "Mulţumesc tuturor copiilor care s-au înscris. Suntem impresionaţi de numărul imens şi ne face şi mai responsabili pentru a vă face fericiţi după acest meci. Hai România!", a declarat Contra.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: