Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Elena Doamna" este iluminat marţi în portocaliu, pentru a marca Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă

Centrul Elena Doamna FOTO: Gabriel Ciribaşa

Consiliul Judeţean Vrancea se alătură iniţiativei de susţinere a campanei de dezvoltare a culturii siguranţei pacientului în sistemul medical, cu scopul asigurării unei îngrijiri medicale de calitate şi în siguranţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vrâncenii pot admira astăzi, 17 septembrie 2019, începând cu ora 20:00, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Elena Doamna", care va fi iluminat în portocaliu, culoare desemnată de Organizaţia Mondiala a Sănătăţii ca simbol al acestui eveniment.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a lansat o campanie globală, care îşi propune creşterea gradului de conştientizare atât în rândul profesioniştilor din domeniul furnizării serviciilor de sănătate, cât şi al pacienţilor cu privire la necesitatea dezvoltării culturii siguranţei pacientului în sistemul sanitar.

Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului a fost creată în baza programului WHO Patient Safety lansat în octombrie 2004 de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru a facilita dezvoltarea politicilor şi practicilor privind siguranţa pacienţilor în toate statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: