Magistraţii judecă eliberarea lui Solomon în timp ce consilierii îi găsesc înlocuitor

Magistraţii judecă eliberarea lui Solomon în timp ce consilierii îi găsesc înlocuitor

Antonie Solomon a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Antonie Solomon îşi joacă astăzi ultima carte pentru a scăpa de arest preventiv mai devreme de 31 martie, atunci când expiră mandatul eliberat de judecătorii Tribunalului Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Tribunalului Argeş vor judeca astăzi cererea de eliberare sub control judiciar depusă ieri de avocaţii lui Solomon. Potrivit bulevard.tv, cererea va fi judecată la ora zece, atunci când aleşii locali craioveni se vor întruni în Sala Mare a Primăriei pentru a decide care dintre cei doi viceprimari ai Băniei va prelua atribuţiile lui Solomon până la sârşitul lunii.

Favorit la preluarea atribuţiilor lui Solomon pare să fie viceprimarul Mărinică Dincă, potrivit surselor noastre.

Judecătorii Tribunalului Argeş au decis arestarea pentru 29 de zile a primarului Antonie Solomon, acesta fiind acuzat de luare de mită, fals intelectual şi uz de fals. Anchetatorii susţin că Solomon ar fi primit de la patronul lanţului de hipermarketuri PIC, Cornel Penescu, suma de 50.000 de euro pentru ca acesta să obţină autorizaţia de construire a magazinului la Craiova. Alţi 10.000 de euro ar fi fost daţi, potrivit surselor citate de Mediafax, pentru aprobarea unei staţii de transport în comun în dreptul hipermaketului ridicat la marginea Craiovei. Avocaţii lui Solomon au depus pe data de 8 martie o cerere împotriva deciziei de arestare prevetivă însă Curtea de Apel Piteşti a respins-o.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările