Antrenorul lotului Junior III de Tenis de Masă al României a murit în tragicul accident din judeţul Olt

Antrenorul lotului Junior III de Tenis de Masă al României a murit în tragicul accident din judeţul Olt

Mihai Bobociă a murit în urma accidentului din judeţul Dolj

Mihai Bobocică, în vârstă de 63 de ani, din Craiova, antrenorul lotului Junior III de tenis de masă al României,a  murit în tragicul accident din judeţul Olt.

Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de Tenis de Masă a Italiei, fiul său fiind campion naţional al italienilor la acest sport.  Bărbatul se îndrepta către Mioveni şi era însoţit de un prieten, iar ambii mergeau să vadă un important meci de tenis de masă. „Am ajuns, l-am văzut, din păcate nu s-a mai putut face nimic. O tragedie, ce-aş mai putea să spun, suntem foarte supăraţi. A fost un om bun, un coleg bun, a dat tenisului de masă jucători foarte bine pregătiţi în vremea de glorie a Craiovei, campioni chiar, a avut rezultate foarte bune la băieţi. Acum colabora cu federaţia, realiza selecţii la categoriile mici de vârstă, copii care promit“, a declarat Petre Arnăutu. 
 
Mihai Bobocică era antrenorul lotului de Juniori III al Federaţiei Române de Tenis de Masă.  
 
Patru persoane - mamă, tată şi doi copii, dar şi un antrenor de tenis au murit ieri în urma unui accident rutier produs în Olt.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: