Un copil de 3 ani a fost spulberat de o maşină, chiar sub ochii părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe drumul care face legătura între localităţile Voievoda şi Piatra
Accidentul s-a produs pe drumul care face legătura între localităţile Voievoda şi Piatra

Tragedia s-a produs, astăzi, pe o şosea din Teleorman. Micuţul de 3 ani a murit, după ce a scăpat de sub ochii părinţilor şi a fost lovit de o maşină. Părinţii opriseră maşina pe şosea, pentru a fotografia un lan de rapiţă.

Un copil de 3 ani a murit în urma unui cumplit accident de circulaţie produs pe o şosea din Teleorman. Părinţii împreună cu copilul se deplasau pe drumul care face legătura între localităţile Voievoda şi Piatra. Au decis să oprească pentru a face fotografii cu un lan de rapiţă. Au tras pe dreapta pentru a face poze şi , într-un moment de neatenţie, copilul a ieşit pe şosea. A fost izbit violent de un autoturism, fiind aruncat zeci de metri de locul impactului.

La faţa locului şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de intervenţie. Medicii au încercat să-l ţină în viaţă pe copil şi  au solicitat prezenţa unui elicopter SMURD.

Eforturile salvatorilor au fost zadarnice.Cazul a fost preluat de procurori. Pe numele şoferului care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite