O ambulanţă care transporta doi copii la spitalul din Constanţa a rămas blocată în zăpadă mai multe ore

O ambulanţă care transporta doi copii la spitalul din Constanţa a rămas blocată în zăpadă mai multe ore

O ambulanţă care transporta doi copii de la Tulcea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a rămas înzăpezită în zona Taşaul mai multe ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Cei doi copii au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa. În sprijinul ambulanţei blocate în zăpadă au venit 2 utilaje de deszăpezire ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri. Ambulanţa a plecat la ora 3 de la Tulcea, a rămas înzăpezită în jurul orei 5.00, iar salvatorii au reuşit să o scoată la ora 8.30.

O ambulanţă care transporta doi copii de la Tulcea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a rămas înzăpezită în zona Taşaul, maşina de intervenţie plecând neînsoţită.

Din cauza faptului că la unitatea medicală din Tulcea este un singur pediatru, copiii cu probleme sunt aduşi la Constanţa. 

MIlitarii de la ISU Dobrogea pleacă spre Taşaul, pentru a debloca ambulanţa. 

Prognoza meteo 

Conform meteorologilor, în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar şi pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 şi -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 şi -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzaţia de frig. Avertizarea este valabilă pentru zilele de 28 februarie şi 1 martie, ora 10.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările