Militari americani, în vizită la o grădiniţă din Constanţa. Împreună au confecţionat mărţişoare şi au făcut clătite americane

Militari americani, în vizită la o grădiniţă din Constanţa. Împreună au confecţionat mărţişoare şi au făcut clătite americane

Soldaţi americani şi prichindeii de la Grădiniţa Steluţele mării Arhivă Mioara Nicoară

În cadrul proiectului Curcubeul schimbării, Grădiniţa Steluţele mării din Constanţa a primit vineri vizita mai multor americani de la Baza de la Mihail Kogălniceanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soldaţii de peste Ocean au mers la fiecare grupă din cadrul grădiniţei, iar copiii i-au întâmpinat cu multe surprize. Întâlnirea cu cei mici a fost emoţionantă pentru soldaţi. 
 
Departe de ţară, mulţi au lăsat acasă copii sau fraţi de care le este foarte dor, iar întâlnirea cu cei mici i-a făcut să retrăiască clipe fericite. Unul dintre americani are opt fraţi acasă, în statul Tennessee, iar un altul a lăsat departe o fiică. 
 
Împreună cu copiii români, au preparat clătite americane, au confecţionat mărţişoare şi au dansat cu prinţii şi prinţesele de-o şchioapă.  
 
Americanii nu au plecat cu mâna goală de la grădiniţă, ei primind felicitări de la preşcolarii constănţeni.
 
Nu este pentru prima dată când soldaţii americani dislocaţi la Baza de la Mihail Kogălniceanu sunt implicaţi în proiecte comunitare. În urmă cu câţiva ani, ei au renovat secţia Dermato-Venerice din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: